dijous, 11 de juliol de 2013

Ocells de Tami i una entrevista...

Si has entrat darrerament al bloc hauràs vist a la columna de l'esquerra un apartat d'imatges sota el títol "Ocells de Tami, Togo 2013". Es tracta d'una selecció de fotografies d'ocells que vaig fer a Tami durant la meva estada. Com pots comprovar fàcilment no sóc fotògraf, ni tan sols afeccionat. Ni tinc un bon equip ni la paciència i el bon ull per fer bones fotografies de natura. En tot cas, te les he volgut presentar, encara que en molts casos siguin testimonials i de mala qualitat, perquè et facis una idea de la gran diversitat d'ocells que hi ha al Centre de Formació Rural de Tami. Aquí hi ha 83 de les 120 espècies que vaig identificar durant la meva estada. Espero que les gaudeixis!

Properament tinc previst fer una selecció de fotografies de persones de Togo. Quan ho hagi fet ja te les presentaré.

D'altra banda també et passo un enllaç de la Fundació PROIDE sobre la meva estada a Tami, des d'on pots escoltar una entrevista (des del minut 26.54) que em va fer Josefina Maestre, directora i presentadora del programa "Reserva natural" de Radio 5 de RNE.

1 comentari:

  1. A mi, més que la qualitat de les fotos, que déu n'hi do, el que em meravella és que hagis pogut fotografiar totes aquestes espècies!!! Evidentment, les de l'abellerol són sublims. M'agrada que l'hagis posat com a imatge de capçalera.

    ResponElimina

Si vols compartir el que penses...

Fotografia de capçada: Guineu (Vulpes vulpes). Vall de Cardós (Pallars Sobirà). Autor: Ignasi Oliveras