dijous, 13 de setembre del 2012

Fotos de La Palma

He descobert una nova joguina per penjar al bloc. És aquest passe d'imatges que hi ha a la columna de l'esquerra. He pensat que li dóna una mica de vida al bloc a banda que és una bona forma de penjar fotos, si més no durant uns dies. Pots veure les fotografies directament a la petita pantalla, on surten de forma aleatòria, o clicant al damunt i anar-te'n a l'album de Picasa, on estan ordenades cronològicament.  

He penjat una selecció de les que hem fet aquest estiu a l'illa de La Palma on sí, tot és molt tranquil. La guia que llegíem deia que a l'illa no hi ha cap discoteca. Tampoc pots circular a més de 90 km/h. Però això sí, pots caminar tot el que vulguis: té més de 1.000 km de senders senyalitzats per selva, platges i volcans! Tranquil·la i atractiva. La "isla bonita".

2 comentaris:

  1. M'agafen ganes d'anar-hi.....Per viatjar amb familia de conya, no??? mar

    ResponElimina
  2. Doncs sí. Tot i que depèn de l'objectiu. Si la idea és caminar, gaudir de paisatge i natura és perfecte. La "sort" de La Palma és que no té gaires platges i algunes són perilloses pels corrents. Això vol dir que no hi ha una gran oferta d'allotjament i per tant el concepte de massificació no existeix a l'illa. El senderisme entre volcans i la laurisilva és la principal oferta. Has de tenir en compte els grans desnivells: l'amplada màxima són uns 20km i enmig una alçada de 2.400m. L'illa té moltíssimes possibilitats, ambients diferenciats, l'encant de Santa Cruz, Garafía o los Llanos de Aridane... I al ser petita tot està aprop. La temperatura també ajuda molt: durant l'onada de calor només es va arribar als 30°C i a l'ombra s'estava de conya. Ah! Una piscina ajuda molt!

    ResponElimina

Si vols compartir el que penses...

Fotografia de capçada: Guineu (Vulpes vulpes). Vall de Cardós (Pallars Sobirà). Autor: Ignasi Oliveras