dimarts, 17 de gener del 2017

Ja deu dies per Togo

Ja fa deu dies que vaig venir cap aquí. Em sap greu que no puc escriure al blog però és que obrir el blogger quan tens una connexió pèssima es converteix en un esport d'alt risc per a les neurones. Avui ho intento de nou. 

Fins ara les coses van prou bé per Tami. Els ocells hi són, el temps és força agradable amb nits relativament fresques, hi ha pocs mosquits i la salut aguanta bé. 

Aquest diumenge que ve m'entrevistaran en una emisora de ràdio que emet per tot el nord del país. Un cert cuquet belluga per dins meu, no pel contingut de l'entrevista sinó per la dificultat de fer-ho en un idioma amb què, per falta d'estudi, no me l'acabo de fer meu, ni de lluny. Però batalles pitjors he lliurat i aquesta part de difusió i sensibilització forma part del projecte. Com que no crec que hi hagi podcast dubto que el puguis escoltar així que t'hauràs d'acontentar amb el que t'expliqui.

Seguim en contacte!

7 comentaris:

  1. Caram, només que aconsegueixis fer-te entendre, ja tindrà molt mèrit. Quin idioma és exactament? No sé si deu tenir un nom especial. Espero que vagi bé l'entrevista, segur que hi anirà!

    ResponElimina
  2. L'idioma es coneix amb el nom de "francès" ;) Al final és l'oficial donada la multitud de llengües que hi ha. Potser faran una traducció simultània al moba, que és llengua comuna a la regió. En tot cas és el francès el que no acabo de dominar especialment pels 'faux mots' que acabo barrejant amb el català i el castellà. Gràcies pels ànims!

    ResponElimina
  3. Segur que ho faràs molt bé! I nosaltres encara que no et puguem escoltar ja gaudim llegint-te! Avui segurament més d'un envegem la temperatura que deus estar "patint". Nosaltres tenim al termòmetre números sota 0 i això no ens deixa "circular" amb normalitat. Les neurones també les tenim gairebé a punt de congelació!!!

    ResponElimina
  4. Segur que el projecte serà tot un èxit, escolta els refilets dels ocells que segú que t'ho confirmaran...
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Primer pas la radio del nord de Togo, després el mon! Quan siguis famós et recordaràs de nosaltres?

    ResponElimina
  6. segur que tot ha anat molt i molt bé ! endavant!

    ResponElimina

Si vols compartir el que penses...

Fotografia de capçada: Guineu (Vulpes vulpes). Vall de Cardós (Pallars Sobirà). Autor: Ignasi Oliveras